Kleurinspiratie

Binnenmuurkleuren

Het kiezen van de juiste kleur voor je binnenmuren kan een uitdaging zijn, gezien de vele opties die er zijn. Het hebben van een selectie van kleuren is een handige manier om keuzestress te verminderen en te zorgen voor een eigentijdse uitstraling in je huis.

N48020        P07140        P17040        H03330 

G21510        G20040        P12730        N31050   

G19310        P08660        H01020        P05060

 

Buitenkleuren

Buitenmuurverven en buitenlakken zijn anders dan binnenmuurverven en -lakken vanwege de verschillende omgevingsfactoren waarmee ze te maken hebben, zoals weersinvloeden, zonlicht en temperatuurschommelingen. Daarom kan de kleurimpressie van binnenverven niet altijd één-op-één worden overgenomen voor buitenklussen. 

Kwalitatief schilderwerk verhoogt de duurzaamheid en daarmee de waarde van uw woning. Wij bieden een uitgebreide service waarbij we in overleg de huidige staat van onderhoud inventariseren. Op basis van deze inventarisatie geven we een gedegen advies over de te volgen stappen om uw schilderwerk in optimale conditie te brengen. Indien gewenst, voorzien we u ook van een kleuradvies om uw woning een frisse en eigentijdse uitstraling te geven.

Meesterwerk

Giga Paint staat klaar voor al uw schilderwerk, zowel groot als klein, binnen en buiten. Als schilderbedrijf draaien wij onze hand niet om voor welke schilderklus dan ook. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Contact